blueeye 0 #1 Публикувано 17 Април, 2007 В момента очевидно, вече почти два дни има проблем с платените услуги на data.bg - форуми, галерии.Пусна се тема за проблема във форума на data.bg и не само никой не отговори и не каза кога и дали ще се оправи проблема, но и започнаха да заключват и трият темите Ето така се губят клиенти!Ако някой смята да ползва техните услуги, по-добре да обмисли друг вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 17 Април, 2007 а нима това е ново за дата-та? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #3 Отговорено 18 Април, 2007 Дата е вече минало. Не съм влизал там вече половин година, и си върша идеално работата и без техните услуги. Като се държат като посерковци и махнаха торентите, умряха за мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #4 Отговорено 18 Април, 2007 и за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #5 Отговорено 18 Април, 2007 винаги съм бил с МНОГО резерви към data.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове