Mihaylov84 0 #1 Публикувано 5 Май, 2018 Здравейте колеги, от скоро съм собственик на акорд F20B6.Въпроса ми е , може ли да се запише диск за навигацията за България или Европа? Автомобила дойде с диск за Германия ! Предварително се извинявам ако дублирам подобна тема във форума.Търсих , но не открих нищо по моя въпрос. Изпратено от моят LG-H650 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6144 #2 Отговорено 5 Май, 2018 Честито за колцата. Имах такава преди години, но така и не открих диск, за да подкарам оригиналното нави. Доста стара система е и ... Единственият ти + е че на нейно място може да сложиш нещо актуално и няма да ти се наложи да разваляш фацата на таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mihaylov84 0 #3 Отговорено 9 Май, 2018 Ясно. Значи тоя "телевизор" ще го изтръгна и ще сложа мултимедия ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokosbagen 0 #4 Отговорено 6 Юни, 2018 Имам копие на оригинален диск с карта за Италия. Става само за проба да видиш, че навигацията ти работи. За България не ти върши работа и доколкото знам за BG няма карта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове