Visible 0 #1 Публикувано 17 Април, 2007 Здравейте, Имам следният проблем: Губи ми антифриз - не виждам течове никаде. Има ли начин да разбера по някакъв признак дали влиза антифриз в цилиндрите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 17 Април, 2007 е стига де,все от някъде тряя да тече.недеи така веднага цилиндри...огледаи по радиатора(и този на парното)данеби да е мн малко и бързо да се изпарява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiro 1 #3 Отговорено 17 Април, 2007 Ако са мокри свещите,ако през ауспуха излиза пара-даже, когато навън е топло и колата е загряла и ако прекъсва.Ако има нещо такова ,тогава си за смяна на гарнитура Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Visible 0 #4 Отговорено 17 Април, 2007 Е да де ама то не може да се огледа навсякаде, аз за това питам дали няма някакъв признак, като например ръжда по свещите ли, или нещо подобно - де да знам. Ако са мокри свещите,ако през ауспуха излиза пара-даже, когато навън е топло и колата е загряла и ако прекъсва.Ако има нещо такова ,тогава си за смяна на гарнитураМерси, ще проверя това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #5 Отговорено 17 Април, 2007 гъст, обилен (зависи колко антифриз се губи) бал пушек от ауспуха, при загрял двигател в топло време, но ако губи антифриз, дори когато колата е спряна с изгасен двигател, значи е теч? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #6 Отговорено 17 Април, 2007 Я да дам и аз съветче: провери да не тече от радиаторчето на парното в купето. признак е зацапано и омаслено предно стъкло от вътре около духалките. Ако ти го вкарва в цилиндрите както казаха по-горе колегите, ще пуши гъсто бяло от ауспуха и ще ти вдигне нивото на маслото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #7 Отговорено 17 Април, 2007 (Редактирано) и ще ти вдигне нивото на маслото.........и ще имаш масло във водата. Редактирано 17 Април, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #8 Отговорено 17 Април, 2007 водна помпа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cucci 0 #9 Отговорено 18 Април, 2007 Здравейте, Имам следният проблем: Губи ми антифриз - не виждам течове никаде. Има ли начин да разбера по някакъв признак дали влиза антифриз в цилиндрите. и Аз имах съштиа проблем и се оказа капачката на радиатора не уплатняава добре на ниски обороти няама проблем ама дадеш ли газ и изпуска виж дали уплатняава добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове