pikaso906 168 #1 Публикувано 29 Април, 2018 Дойде време да се разделя с прекрасния си прелюд по който отидоха много време,нерви и пари.Хич не ми се ще,но когато имаш големи планове трябва да правиш и по някоя и друга жертва.Подробна информация за всеки проблем и модификация ще намерите в темата ми:http://preludebg.com/forum/9-83-1 На кратко: 4 ген,H22A5-185 коня,олекотен маховик,изпускател от акорд TYPE-R,всмукател от Prelude TYPE-S,пълен ребилд на 30 000км,нови по поръчка изляти железни ризи с подходящи сегменти,всички лагери гарнитури,семеринги,болтове на главата сменени.Генерация на 65мм вътрешно с проходно гърне.Платинени свещи спортни кабели,рисуван капак на клапаните.Всички части са от Америка и Япония.Предни дискове надупчени от америка,кожен салон с бродерия на облегалките,спортен волан.Изкърпена и боядисана преди 3 години.Тунинг музика с 900w усилвател и по-мощни колони,звукоизолация на врати и панели,затъмнени задни стъкла.Полиуретанови тампони навсякъде по окачването.Цена-6600лв,възможен е коментар,за сериозни хора и сериозен коментар.Има козметични забележки,от към вървене е перфектна ,бърза и яростна,за 10 000км нивото на маслото на щеката не помръдва.Снимки на нещата в темата.Телефон за връзка-0882 079 270 Още не съм я пуснал по сайтовете.С нея давам 4 зимни гуми с джанти и рази нови и стари части. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #2 Отговорено 5 Май, 2018 Малко снимки да добавя: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 11 Февруари, 2019 Нова цена 3900лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #4 Отговорено 6 Март, 2019 Ъпче. Седи под навеса и не се ползва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #5 Отговорено 23 Януари, 2020 Още се продава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове