SOFISTEN 0 #1 Публикувано 7 Април, 2018 Здравейте, Преди по-малко от месец закупих Хонда Сивик 2004 г., 1.4 i. В момента чувам странен шум от към двигателят.След като натисна съединителя изчезва и става по-тиха.Когато включа на Първа скорост и тръгна от двигателят се чувам шум на вълни, така също и на Стора скорост. Скоростите влизат безпроблемно. На по високите скорости не мога да разбера,мисля че няма. Няйкой може ли да ми каже какъв би могъл да бъде проблема и може ли да се отстрани? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyWalker 37 #2 Отговорено 9 Април, 2018 Колега, това, което чуваш преди да натиснеш съединителя и след като го натиснеш, спира, е лагера на първичния вал на скоростната кутия. Не съм се качвал на Сивик седмак, на който този лагер да не се е разбил. На моята включително така и не стигнах до него. Всички ми казваха, че мога да си карам и така... Иначе самия лагер не е скъп, но труда докато стигнеш до него си е скъп... Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове