ГеоВет 0 #1 Публикувано 3 Април, 2018 (Редактирано) Здравейте, най-новият съм и започвам да досаждам... Имам универсална мултимедия двоен дин , естествено китайска и се чудя, мога ли да я поставя на моето CRV RD1 ? Как да свържа кабелите към оригиналната букса? Редактирано 3 Април, 2018 от ГеоВет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baro 11 #2 Отговорено 3 Април, 2018 (Редактирано) Здравей, вземаш преходен кабел от хондовата букса на евробукса . http://tpetrov.com/search.php?prod=Автомобилна+букса+преход+HONDA+02 Вземаш съответно евробукса която свързваш с кабелите от навигацията и си готов. При мен изпълнението е така. Редактирано 3 Април, 2018 от baro 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГеоВет 0 #3 Отговорено 4 Април, 2018 (Редактирано) Синята букса е от Хондата, а черната е към мултимедията. Говоря за Хонда CRV I. Като резна кабелите пред синята /хондова /букса, с кой на цвят кабел да запоявам... Редактирано 4 Април, 2018 от ГеоВет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #4 Отговорено 4 Април, 2018 Колегата baro ти е казал как ще стане най-леснол Каква е причината да искаш да режеш и запояваш буксите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове