anakondakz75 19 #1 Публикувано 1 Април, 2018 (Редактирано) Здравейте колеги.. Търсих подобна тема, но така и не намерих.. Интересувам се дали някой е разглобявал рефлектора на предните светлини и да го е боядисвал със черен мат... Става въпрос за лъскавата пладтмаса извън рефлектора... Говоря за Civic 7 ген. 2003 год... Замислил съм се да направя тази процедура, но не знам дали ще стане хубаво, затова потърсих помощ тук във форума.. На старата ми Хондичка 6 генерация направих това и стана страхотно, но за този модел на знам още как ще се получи... Моля някой ако е правил тази процедура да качи някоя снимка... Редактирано 1 Април, 2018 от anakondakz75 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anakondakz75 19 #2 Отговорено 9 Април, 2018 Оправих се сам.... Разглобих фаровете и ги боядисах... На мен ми харесва как се получи.... 5 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1NG 3 #3 Отговорено 12 Юни, 2018 Колега с какво залепи фаровете, като започна да ги сглабяш? Вкара ме във филма да правя и аз моите така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #4 Отговорено 12 Юни, 2018 Супер са станали! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове