dmandrov 0 #1 Публикувано 15 Февруари, 2018 Здравейте колеги, миналото лято закупих Хонда Сивик 7 за жена ми и за момента имам само добри отзиви за тази кола (с изключение на амортисьорите, които смених и ми е малко твърда возията, все пак предишната ни беше Ситроен на топки).Та на въпроса- по каско имам да пребоядисвам задна броня (среща с CR-V, почти не е забележима щетата, но нали е по каско...) и преди да пристъпя към боята, купих "китайски" парктроник, като идеята ми е да го боядисат заедно с бронята (не намерих тъмно зелени датчици, а и едва ли щеше да съвпадне на 100% цвета). Всъщност въпросите са 2: 1. Има ли някой оригинален парктроник, за да даде отстоянията където се монтират датчиците? 2. Някой боядисвал ли е датчици и дали има проблем с работата им след това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #2 Отговорено 16 Февруари, 2018 Здравей колега аз съм с монтиран парктроник ,боядисън е .Не влияе по никакъв начин боята на датчиците . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове