plamenlg 0 #1 Публикувано 14 Февруари, 2018 Здравейте колеги.На ГТП ми казаха да оправя газовата бутилка ,че била над 10 години и трябва тест или нова.Да попитам занимавал ли се е някой наскоро с такова нещо,колко излиза и къде? Става дума за тороидална бутилка 40 л,няма евросонда.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1799 #2 Отговорено 14 Февруари, 2018 Колега незнам,но на десетата година и аз на предишния ми автомобил се бях втурнал за минаване на тест (ренген) на бутилката,но ме върнаха,защото бутилката е под 15 год.Та си мисля,че и ти си подранил.В Пловдив мога да кажа но за София незнам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamenlg 0 #3 Отговорено 14 Февруари, 2018 Доколкото разбрах,а и май пишеше в нета срока е 10 години по последната поправка на закона.Това с теста ми го казаха и миналата година,аз си направих оглушка,но тая година не стана.Иначе бутилката е '07-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1799 #4 Отговорено 14 Февруари, 2018 Може да има сега някаква промяна.Аз ходих 2012г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове