bai_jordan 0 #1 Публикувано 9 Февруари, 2018 Здравейте, от вече седмица съм собственик на Хонда Сивик(японка) 1,6 бензин 125к.с. 2008г(ноември месец) и имам следният въпрос. Защо този тип автомобил е толкова слабо разпространен в България и ако някой тук във форума има същата да ми сподели какви са му впечатленията от колата? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 9 Февруари, 2018 Дай снимка, че съм малко объркан за кой Сивик става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bai_jordan 0 #3 Отговорено 9 Февруари, 2018 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 9 Февруари, 2018 Супер, за първи път чувам за 1.6 мотор в тази генерация. Дай снимка и на мотора. Май наистина е кът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bai_jordan 0 #5 Отговорено 10 Февруари, 2018 https://www.autoevolution.com/cars/honda-civic-sedan-2006.html#aeng_honda-civic-4-doors-2006-16 Ето линк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове