Palko 54 #1 Публикувано 4 Февруари, 2018 (Редактирано) Имам доста части, които само ми пречат в гаража и реших да ги кача в една обща обява. Някой цени подлежат на коментар, ако се вземат повече неща отстъпки . Някой части са в гр. Монтана, някой са във Варна. Работя с Еконт . За връзка ЛС или 0883 50 55 58 . ---- Части от нереализиран мини ме проект : 1. Д13 бутала с биели - 60лв. 2. Ангреажен ремък - 30лв. (нов) 3. Ролка от d16y8 - 30лв. или всичко за 100лв. ---- спортен колан Schroth - 60лв. (снимките са от интернет, същия е на цвят, може би е малко мръсен и е за пране, иначе е много запазен) коментар на ценатакомплект съединител от двигател д15б2 (става и на други двигатели Д серия) - 40лв. дросел от пълна инжекция, Д серия двигатели - 30лв.комплект мигачи - 20лв.пластмаса около лоста със забележки - 5лв.скоростен лост - 10лв.дясна кора за вратата - 10лв.3 вътрешни стопа, 2 леви здрави, 1 десен с малка пукнатина - 5лв. брой,стойка за хидравлична помпа - 10лв.кора от багажник - 5лв.3 различни лайсни от лява врата - 10лв. за трите или отделно по договаряне, бензинова рейка за Д серия двигатели (боядисана) - 10лв.2 броя жило за ръчна спирачка за барабан - 10лв. за двете (имат живот)1 брой жило за ръчна спирачка за диск - 5лв. (движи се, ако се смаже ще върши работа)дясно стъкло от врата - 20лв.комплект прагове (пластмасови) - 10лв. Това е за сега. Скоро ще кача д15б2 мотор на части. Поздрави ! Редактирано 4 Февруари, 2018 от Palko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #2 Отговорено 12 Февруари, 2018 (Редактирано) Добавям д15б2 двигател за части. Мотора гореше масло и беше заменен с друг, не съм го отварял да търся проблема. Все още е цял! Договаряне! Спортен колан Schroth - 50лв. Редактирано 22 Февруари, 2018 от vesivanova Едит: снимки на новопредложеното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #3 Отговорено 24 Март, 2018 Ъпче. Колана - продаден. Мотора е разглобен - бутала,биели,вал - продадени. Всичко останало налично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове