Jump to content
manniakk

Едно ''здрасти'' от мен :)

Recommended Posts

Честито, с здраве да си я караш. За харченето в София е много относително. Засечи я още 1-2 пъти за да си сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и много безаварийни км.. :cool: Харча в София вече го смятаме на час,щото като висиш по кръстовищата по 15минути....нали се сещаш...засечи извънградско...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засичането на 100 километра е ала-бала-ница.Аз си засичам колата по следния начин:Пълня до горе и занулявам малкия километраж.Като ми светне лампата пълня до горе и смятам.С един резервоар изминавам между 580 и 600 км.Ти днеска сутринта за работа ако успееш да се навреш и да пропуснеш задръстванията ще направиш разход 9/100, утре може да е 15/100.Има и друг фактор.Аз като стъпих на гушата на мойта,първите два резервоара ми ги изгори на разход 14/100.Бях полудял и твърдо решен за газова уретба.Обаче като покарах малко и се понаучих да я карам разхода започна да спада.Вчера зареждах и сметката излезе 10.2/100 , а предишния резервоар беше 9.4/100. Аз си знам защо е така - в събота ходих до Чепеларе на втора - трета - втора - трета и съм направил 15/100 за около стотина километра

Редактирано от AERODECK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Засичането на 100 километра е ала-бала-ница.Аз си засичам колата по следния начин:Пълня до горе и занулявам малкия километраж.Като ми светне лампата пълня до горе и смятам.С един резервоар изминавам между 580 и 600 км.Ти днеска сутринта за работа ако успееш да се навреш и да пропуснеш задръстванията ще направиш разход 9/100, утре може да е 15/100.Има и друг фактор.Аз като стъпих на гушата на мойта,първите два резервоара ми ги изгори на разход 14/100.Бях полудял и твърдо решен за газова уретба.Обаче като покарах малко и се понаучих да я карам разхода започна да спада.Вчера зареждах и сметката излезе 10.2/100 , а предишния резервоар беше 9.4/100. Аз си знам защо е така - в събота ходих до Чепеларе на втора - трета - втора - трета и съм направил 15/100 за около стотина километра

Мдааа...разхода е много относителна величина. Като пътувам Варна - Шумен, често ми е около 15-16/100км. Като пътувам с малкия към Несебър разхода е 5-5.5/100км. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mitos

Честито и от мен. Много радост с новата придобивка. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S

Колега без да те притеснявам само ще ти кажа мойта гори 8-9 максимум градско, нормално каране но в никакъв случай бавно , извън града до 120 горе долу 6л 100/км със 140 160 8-9л 100/км много съм доволен.Иначе да ти е честита придобивката не си сгрешил в избора...

Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви за отговорите. Ще се съобразя с предложенията ви, мерси :worthy: Иначе, просто няма такава кола. След всяко каране ми харесва все-повече ! :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и със здраве да си я караш.Колкото до разхода,като и се понарадваш и започнеш да натискаш дясното педалче по-леко ,ще паднат и литрите :D:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...