Slavov 0 #1 Публикувано 2 Февруари, 2018 Здравейте , нов съм във форума и предварително се извинявам, ако вече има тема по въпроса ми , но аз неможах да открия. Моля дайте ми съвет за марка носач за Honda Civic 8 Hatchback 2.2 CTDi. Благодаря Ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivFan 3 #2 Отговорено 2 Февруари, 2018 Japan Parts, Yamato. Това съм слагал аз и съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavov 0 #3 Отговорено 2 Февруари, 2018 А мнение за Meyle ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavov 0 #4 Отговорено 2 Февруари, 2018 Намерих и в момента същият е за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivFan 3 #5 Отговорено 5 Февруари, 2018 Дам, и рециклирането не е особено надежден вариант. Имай предвид, че Yamato продават цял комплект (носач + заден тампон + втулка отпред + тампон/шайба от към втулката), докато Japan Parts нямат втулка и шайба към нея. Поне не и в комплекта с носача де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavov 0 #6 Отговорено 9 Февруари, 2018 Поръчах си Meyle , чакам го да пристигне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове