Jordy71 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2018 Здравейте ! Живея от години , по точно 12 в Германия . Казано честно не съм маниак на тема автомобили ,години наред купувах и карах само немски основно BMW. Последното беше 520 d 2012 . Няма да описвам премеждията и разочарованието си от тва повярвайте ми меко казано .....дърво-позор за немската автоиндустрия. Посъветван от приятел автомонтьор купих Акорд 2.2 i dtec 2009 на 180 000 км . Сега е на 230 000 . Няма такава кола! Това е уникален автомобил! Ставам доживотен фен на хонда! Жалко , че няма да има повече Евро - модели и още ди ще лови мотори. Следя жадно новости за Хонда Акорд . 10 - та е невероятна но за съжаление само седан и бензинови агрегати. Тайно си мечтая да видя това съвърешенство като комби с един 180 к.с. мотор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #2 Отговорено 1 Февруари, 2018 Здравей и добре дошъл! Какво им е на бензиновите агрегати,ако не е тайна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordy71 0 #3 Отговорено 1 Февруари, 2018 Ами както казах не съм спеуиалист. Най вече не са така икономични . Карам по 3.- 4 хиляди километра в месеу чувства се разликата. Карал съм само един бензинов агрегат отдавна . Почти не помня вече как беше като динамика . Беше уникално здрав мотор . А6 2.4 . Но и как дърпаше висоуооктанов бензин. А и дизела ч същите коне е много по динамичен. От него седнах на А6 2.5 tdi 179 p.s .....разликата се чувстваше. Иначе нищо колега. Въобще от това което прочетох и сам изпробвах последните месеци - хонда лошанс няма.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове