теодор 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2018 Здравейте,от скоро имам проблем получава се едно натягане на волана като колата трудно завива и волана става много твърд и това го прави на моменти и се оправя после,казанчето за хидравличното масло е пълно не съм забелязал да има течове някъде на какво може да се дължи това,и ако знае някой добър майстор в Сливен ако може да каже? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2 Отговорено 30 Януари, 2018 (Редактирано) Дай малко повече инфо: каква точно е колата и от кога я имаш, колко често го прави и кога си забелязал дефекта? Има ли балончета в резервоара на хидравликата? Някакви странични шумове? Редактирано 30 Януари, 2018 от Tokio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
теодор 0 #3 Отговорено 31 Януари, 2018 Хонда акорд 2,2 дизел имам я от 3-4 месеца това натягане се получи в събота сутринта след като минах 10-12 км се оправи,след това на другия ден пак се получи излизах извън града и около 30-40 км си натягаше волана изобщо не завиваше,след като спрях за извистно време се оправи и от тогава не е натягала ама като дам на пълен оборот се чува някакъв странен звук,балончета в резервоара не съм видял,беше до половината и го допълних. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове