ШМИРГЕЛ 9 #1 Публикувано 13 Април, 2007 (Редактирано) Никой не заговаря на тая тема и аз реших ба се обадя.Мисля,че е неудобно да се прави тогава срещата.Всеки си има по най-малко еди Гошо в родата,на село или някъде другаде и става криво.Аз ще бъда нейде из горите,че съм си направил електрическо чеверме и трябва да се пробва вече.Предлагам срещата да се направи с една седмица закъснение.Абе аз не съм никой за да правя предложения,идвал съм едва на една среща.Най-добре да се изкажат по-заслужилите герои на отечествения фронт Редактирано 13 Април, 2007 от AERODECK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #2 Отговорено 26 Април, 2007 Никой не заговаря на тая тема и аз реших ба се обадя.Мисля,че е неудобно да се прави тогава срещата.Всеки си има по най-малко еди Гошо в родата,на село или някъде другаде и става криво.Аз ще бъда нейде из горите,че съм си направил електрическо чеверме и трябва да се пробва вече.Предлагам срещата да се направи с една седмица закъснение.Абе аз не съм никой за да правя предложения,идвал съм едва на една среща.Най-добре да се изкажат по-заслужилите герои на отечествения фронтПонеже почва да става актуално,няма ли никой да коментира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest G.L. Vtec #3 Отговорено 30 Април, 2007 Аз също смятам,че не е удобно да е на Гергьовден.Може да я отложим за неделя 13 април. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sunny #4 Отговорено 30 Април, 2007 Аз също смятам,че не е удобно да е на Гергьовден.Може да я отложим за неделя 13 април.ми невярвам да стане за април пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #5 Отговорено 30 Април, 2007 Аз също смятам,че не е удобно да е на Гергьовден.Може да я отложим за неделя 13 април.ми невярвам да стане за април пакЕ, сега ... Объркал се е човека, за 13 Май е имал в предвид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest G.L. Vtec #6 Отговорено 30 Април, 2007 да 13 май имах предвид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 1 Май, 2007 айде поне 3-ма да се обявят за 13-ти май и ще я отложим с една седмица, казвайте си мненията да забодем датата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #8 Отговорено 1 Май, 2007 на мен ми е се 2, когато кажете аз съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pepo 0 #9 Отговорено 1 Май, 2007 )) и аз мисля да дойда на тази среща като новобранец да видя как е доколкото разбрах на полигона се сабирате на 9 септември там ли е ? и аз сам навит за 13-ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shadowhand #10 Отговорено 1 Май, 2007 А приемате ли гости, които в съвсем близкото бъдеще очакват да бъдат собственици на Honda? Иначе и за мен е по-приятно да дойда на 13ти, тъй като предната седмица съм именник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sunny #11 Отговорено 2 Май, 2007 и аз смятам този път да доида!Тъкмо и колата до тогава(13)ще е пребоядисана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #12 Отговорено 2 Май, 2007 Аз пък съм за 6-ти,на 13-ти съм на изпит.........ама като гледам май повече от трима са за 13-ти така,че... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest UniCorn #13 Отговорено 2 Май, 2007 Хоп ...и аз бих предпочел да я изтеглим на 13 срещичката.@shadowhand - добре си дошъл на срещата братле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #14 Отговорено 2 Май, 2007 момчета аз съм от скоро в форума и ще доида ако е на 13 май а от колко часа горе доло ще е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #15 Отговорено 2 Май, 2007 (Редактирано) момчета аз съм от скоро в форума и ще доида ако е на 13 май а от колко часа горе доло ще еКогато и да стане - ще е от 13 часа на полигона на гребната. И ... Акорд на латиница се пише: Accord (а не ... : Кара: honda akorrd 1.6S и сузуки катана 750F) Редактирано 2 Май, 2007 от Iceman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nakata #16 Отговорено 2 Май, 2007 благодагя за поправка та но още ми е трудно да се оправям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #17 Отговорено 2 Май, 2007 пускам нова тема по въпроса, Елемент сорка братле, но мнозинството иска на 13-ти1 ще се видим с тебе на следващата (националната) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове