Jump to content
dimitarM

Сервиз в Пловдив

Recommended Posts

Здравейте, От 3 дни съм горд собственик на Honda Civic 1.4i (1997 г., японка, с двигател D14A3, 75 hp., 3 врати).Предстои ми първоначална подмяна на консумативите (ремъци, масло, филтри и к'вото има още).Ще съм много благодарен ако някой от Пловдив каже къде в града може да се закупи всичко необходимо и сервиз, който може да ги смени и огледа цялостното състояние на колата, за евентуални незабелязани проблеми. Ако може и някъква цифра за която да се подготвя, както и ако има нещо което е добре да се смени или провери още сега, защото това ми е първата японка:)Аааа и едно проблемче, което ми възникна само преди 30 мин. Вчера сложих аларма на автомобила и днес идвайки на работа, на едно кръстовище колата угасна цялата, няма ток никъде, нито на захранването, нито към алармата. Отворих капака и размърдах клемите на акомулатора - и изведнъж алармата се обади и всичко от там нататък си беше - ОК!Дали това е клеясали клеми или пък алармаджиите са оплескали нещо, или пък нещо друго специфично ..., някъкви идеи?Благодаря предварително!

Редактирано от dimitarM

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз не съм от Пловдив но за магазин мога да ти кажа "САМУРАЙ" .намира се дO дискотека "папараци".а за сервиз се обърни към колегата ZNIPER.Честито за предобивката ,а до колкото загубата на ток ,след като си размърдал клемата и се чул сигнала на алармата най-вероятно е разхлабена клема :) успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и веднага сменяй гарнитурата под дроселовата клапа и си с 15 гоня горе :) би трябвало да я продават в официалния магазин на хонда. струва 6лв

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 6 лв 15 коня,вий май сте сериозни :cool: Сори за офтопика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

не знам дали са 15 коня но има разлика 100%. Карам такава същата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 6 лв 15 коня,вий май сте сериозни :cool: Сори за офтопика

.............. ;) и аз искам, спестил съм тука 50-тина лева ,ако може да "кача" 120-30 коня ;) ....И аз се извинявам за :cool: ........!О.К,разлика сигурно има,но не заблуждавай човека ;) пп За малко да забравя -честита придобивка и да те радва много ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

огледай окачването и най-вече тампоните... тва е слабото място

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...