misho crv 3 #1 Публикувано 16 Януари, 2018 Здравейте колеги, Моля, някой ако може да услужи с допълнителните седалки в багажника. Моето ЦРВ се води 6+1, но сега трябва, да се пререгистрира и са ми необходими, да се мине през КАТ. По принцип са ми необходими за Пловдив, но и от друго населено място няма да е проблем. Максимум 2-3 дни обещавам да ги върна. Предварително, благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mafyata 9 #2 Отговорено 20 Януари, 2018 Колега можеш ли да снимаш захвата за допълнителните седалки , че ми стана интересно. Не знаех , че има такива црв-та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1522 #3 Отговорено 20 Януари, 2018 С услужване не знам дали и кога ще стане. Аз мога да помогна, като те информирам за това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho crv 3 #4 Отговорено 21 Януари, 2018 (Редактирано) Прекрасно. Благодаря за помощта. Редактирано 21 Януари, 2018 от misho crv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове