joro1986 1 #1 Публикувано 13 Януари, 2018 Здравейте отново. Автомобилът е Honda FRV 1.8 ivtec "EX".,а проблемът за решаване е следният. Имам странични огледала, които смених със други, но от англичанка, заради това, че механизма за прибиране не им работеше,но се оказва, че ъгълът на виждане на новите в стъклата е "английски" и не се вижда никак добре. Сега незнам дали мога да ползвам части от старите ми(оригиналните), нито кой в град Пловдив може да ги направи. Моля Ви, ако някой има идея как, къде и кой, да сподели с мен. Предварително благодаря Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #2 Отговорено 16 Януари, 2018 Виж това до половината. Принципа на смяна е един и същ. Просто вадиш твоите старите огледала и ги сменяш. Почни първо с английските, за да хванеш чалъма, че може да ги счупиш. После с твойте старите и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn86 47 #3 Отговорено 20 Май, 2020 Здравейте колеги, бих искал да попитам за страничните огледала. Мойте са без автоматично прибиране, и питането ми е трябва ли да сменям огледала плюс копче и инсталация, или нещо мога да си спестя? Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn86 47 #4 Отговорено 27 Май, 2020 Здравейте колеги, никой ли не знае? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове