NEO_DDT 0 #1 Публикувано 10 Януари, 2018 Здравейте колеги, онзи ден като съм си затварял шибедаха уплътнението в задния край беше излязло някак си и на затворен шибедах стърчеше отгоре като заметнат. Предполагам че вече е остаряло и е за смяна, но това се оказа много сложна задача?!? Не мога да намеря никой, който да се наеме да го прави. Бях при един дето се занимава уж с люкове и автостъкла, ама каза че не можел и да си купя втора ръка шибедах от морга... Аз лично намерих един магазин за уплътнения, в който продават на метър подобни на моето, ама не мога да намеря майстор, който да ми го смени, че шибедаха си работи добре и не виждам смисъл да го сменям целия заради уплътнението... Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели решение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #2 Отговорено 20 Януари, 2018 Дай снимки -да видим за какво иде реч. Не може ли при открехнато нагоре положение на стъклото (не назад -прибрано под покрива) , да наместиш уплътнението? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове