Guest fenut #1 Публикувано 3 Декември, 2003 Вчера ми свиха всички емблеми на колата Направо съм бесенминалата седмица на малката Хонда (Сивик 86г.) двата габарина и предните мигачи.абе някой да не си сглобява Хонда че така са ми опоскали колитеписна ми от гадните наркомани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 3 Декември, 2003 Вземи пример от Кичо и хващай нитачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #3 Отговорено 3 Декември, 2003 Вчера ми свиха всички емблеми на колата Направо съм бесенминалата седмица на малката Хонда (Сивик 86г.) двата габарина и предните мигачи.абе някой да не си сглобява Хонда че така са ми опоскали колитеписна ми от гадните наркомани Пази емблемите - тях с боята ги къртят направо ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #4 Отговорено 3 Декември, 2003 Емблеми - намират се, макар и ментета Обаче: миналата седмица на малката Хонда (Сивик 86г.) двата габарина и предните мигачи Това вече е МНОГО гадно - защото габарити почти не се намират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI #5 Отговорено 3 Декември, 2003 Tova ili sa narkomani ili e nqkoi koito si e udaril kolata i sega iska da si q napravi po tunko .A moje i dvete : Sobstvenika na udarenata kola e vidql tvoqta i e dal info-to na narkoman4etata da ba4kat . :PNo kakto i da e ,mnogo kofti e. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #6 Отговорено 3 Декември, 2003 Pazete se che tochno tezi chasti sa goliam kut, ot opit znam. I vse pak sam malko blagodaren na gospoda she namen i gabariti i migachi sa mi v edno preporachvam kato gi slagash novite da si probiesh dupka v gabarita (ima miasto za migach) edna jalta krushka i are gotovo. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #7 Отговорено 3 Декември, 2003 Pi4ove, da vi se opla4a i az!Na men mi s4upiha stakloto v diasnata vrata i mi iskartiha tabloto s parnoto i kasetofona i nishto ne sa vzeli osven edna otverka ot jabkata i edno fener4e! tA SVINETE, EBI GI! Az si imam palno kasko no za KANADSKI CIVIC STAKLO VAV VRATATA NIAMA V CIALA Bulgaria! I sa karam sas pleksiglas! Tapoto staklo e 50mm po-malko ot standartnoto za japan civic zaradi kolanite vav vratite!! A i do momenta ne sam nameril koi moje vaobshte da go vnese E tova ako ne e preebavka..... zdrave! DA IM GO NA4UKAaaaaM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #8 Отговорено 4 Декември, 2003 znachi ne sum edinstveniq.Na men mi odraha kolata ot 2-te strani i mi podviha emblemite koito toku- shto bqh kupil i slojil.I TOVA STANA V 13.30h na zabelejete 15.06.2003 godina v nai-ojivenata chast na Vraca.E tova ako ne e naglost!Posle q poliaha s deferincialno maslo i ot togava zapochnah da q spiram pod prozoreca na rabotata si.Tam e po-sigurno.Shtetite sa vuzstanovimi... no mi trqbvat oshte malko sredstva...Tupani sa opredeleno,no ne mislia che moje da sa samo narkomani.Moje i da e nqkoi "priqtel" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #9 Отговорено 8 Декември, 2003 Pi4ove, da vi se opla4a i az!Na men mi s4upiha stakloto v diasnata vrata i mi iskartiha tabloto s parnoto i kasetofona i nishto ne sa vzeli osven edna otverka ot jabkata i edno fener4e! tA SVINETE, EBI GI! Az si imam palno kasko no za KANADSKI CIVIC STAKLO VAV VRATATA NIAMA V CIALA Bulgaria! I sa karam sas pleksiglas! Tapoto staklo e 50mm po-malko ot standartnoto za japan civic zaradi kolanite vav vratite!! A i do momenta ne sam nameril koi moje vaobshte da go vnese E tova ako ne e preebavka..... zdrave! DA IM GO NA4UKAaaaaMВъв Кобра правят стъкла по поръчка, вземат ти размера и ще ти направят. Дали точно в Кобра беше, не съм сигурен, питай по автоджамджиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blackmary #10 Отговорено 9 Декември, 2003 i na men mi sviha zadnata ebmlema, no Stas-at mi kupi nova, koiato imitira shto- gode dobre prerdishnata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #11 Отговорено 29 Декември, 2003 I az se pribaviam kam bratsvoto na precakanite, na men mi cunaha muzikata, da i go tura, no sa profesionalisti za koeto im svaliam shapka. Kolata sia namerih zakluchena s alarmata pusnata kakto sia biah ostavil, a vsiaka jica vnimatelno otriazana, i samo kasetofona nishto nebeshe pipano ot japkata ili diskovete v barcheto, mnogo profesionalno bravo.ako vi ispadne cd Alpine s povreden buton za stanciite 1, nego kupuvaite shtoto e precakan ot vsiakade sviri diskovete na barzi oboroti smeniasi sam stanciite i kopchetata spirat da rabotiat i posle se opraviat sami.pojelavam im uspeh s prodajbata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #12 Отговорено 30 Декември, 2003 :argue:i Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове