MLK 14 #1 Публикувано 29 Декември, 2017 (Редактирано) Здравейте, колеги! Някой сменял ли е въпросния демпферен тампон за задния диференциал? До колкото знам, само с ръчните скоростни кутии имат такъв. След оглед на ходовата част видях, че тампоните, които дъжат шафта са заминали и в момента се върти на където си иска. До колкото видях смяната е елементарна, освен ако не е някоя раждива германка. Въпросът е какво точно върши въпросният и струва ли си да се дадат 70-80 лева (минимум) за него? Не съм забелязал шум от там. До колкото четох в чуждите форуми е масов пробле. Самият тампон е супер нежен и е съвсем логично да се скъса. Четох, че някои го лепят. Вариант да се намести и да се напълни с полиуретан, как ви изглежда? Лесно ще купя нов и ще го сменя, но като гледам какво представлява, ако се скъса след 10-20 хиляди, ще се изям от яд. Редактирано 29 Декември, 2017 от MLK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pll_ili 6 #2 Отговорено 29 Декември, 2017 Аз съм го премахнал и засега няма проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #3 Отговорено 31 Декември, 2017 Полезна информация. И аз мисля, че не върши нищо. В противен случай, защо автоматиците го нямат? Някой друг, сблъскал се с този тампон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове