dragob 72 #1 Публикувано 23 Декември, 2017 Колеги къде може да ми проверят сондата дали работи правилно?на елкон ли трябва и кой може да направи това?какви стойности трябва да дава?имам опушване по свещите и сажди на тръбата на гърнето което ме навежда на мисъл за неправилно изгаряне на сместа.затова правя тези неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #2 Отговорено 24 Декември, 2017 ако провериш за грешки с кламера трябва да ти дава грешка 1 за ламб сондата ако сее скапала ,как си с горенето на масло по добре кажи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
b16poweR 4 #3 Отговорено 25 Декември, 2017 ако имаш проблем с сондата, ще ти завиши разхода на гориво........ не на масло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #4 Отговорено 26 Декември, 2017 (Редактирано) то това се знае той не казва за завишен разход а за зацапване на свещи и аспуха Редактирано 26 Декември, 2017 от kurti7912 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #5 Отговорено 27 Декември, 2017 Да има малко разход на масло 1литър на 4 хиляди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове