vacata 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2017 Здравейте колеги! Карам Honda Civic 2003г. 1.6 D16V1. Преди месец ми светна чека и като я закачих ми изкара грешка "Vtec system malfuntion". Тогава тъкмо беше време за смяна на консумативи (масло и филтри) и майстора каза първо да я покарам с добавка към горивото за почистване на горивната система. Нямам никакви проблеми при градско шофиране, но на 2 пъти (извънградско) ми се получи едно силно тресене (и абсолютно блокиране) на двигателя при ускорение.....след като отпусна газта за няколко секунди и пак я настъпя всичко се оправя. От около 10 дни нямах никакви проблеми и вчера пак ми светна check engine със същия код. Някой да е срещал същия проблем и това смяна на vtec solenoid ли означава? Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 18 Декември, 2017 (Редактирано) Примерно... Редактирано 18 Декември, 2017 от s.s.d.d. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vacata 0 #3 Отговорено 18 Декември, 2017 Забравих да напиша номера на грешката: P1259 HONDA - VTEC System Malfunction Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове