chy 22 #1 Публикувано 10 Декември, 2017 Колеги ,нуждая се от съвет за някакви здрави,усилени опори защото вече 2ри път сменям тези пущини и се късат за нула време. Колата дойде с жълт билщайн на 4те колела,твърдо окачване,здрави са не са блокирали,но...явно предния собственик не е намерил пълен кит и е сложил някакви опори,които бяха чао на 1вата година откакто колата е в мен.Аз смених с единствените налични които можах да намеря-каяба-закъсаха се за нула време,смених ги наскоро пак с каяба-този път издържаха около 1000км. и сега положението е отчайващо.Така както го виждам нямам много варианти-трябва да се сменят с някакви усилени подходящи за жълт билщайн,което вероятно няма да реши проблема на 100% или да сменям амортисьорите на предната ос заедно с тампони,прашници и тн...предпочитам да сменя само тампоните,ясно защо Всякакви мнения и насоки с впечатления и цени ще ми бъдат от полза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 11 Декември, 2017 Проблема няма нищо общо с амортисьорите или тампоните.Малко бъркаш тяхното предназначение в окачването. Амортисьорите не носят колата ,а тампоните изобщо не трябва да работят.Сменяш комплект пружини и проблема отпада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове