46_58 0 #1 Публикувано 7 Декември, 2017 Здравейте, карам Honda Civic 5D , 2007г. 2.2. и ми изписа грешка на таблото "system pruten" /на немски/. Какво означава това, дали някой може да ми помогне? За съжаление нищо не открих в нета.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asdasdsadas 37 #2 Отговорено 7 Декември, 2017 В какво състояние ти е акумулатора..Имаш ли проблем при палене? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 7 Декември, 2017 Най вероятно изписва system prüfen ...я провери пак? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
46_58 0 #4 Отговорено 7 Декември, 2017 да точно това изписва... не , нямам проблеми при паленето. при движение ми се появи тази грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 7 Декември, 2017 Това не е грешка ,а препоръка да посетиш сервиз за диагностика.На мен ми се е случвало след наличие на вода в горивото.На самия горивен филтър има пробка/винт за източване на водата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
46_58 0 #6 Отговорено 7 Декември, 2017 не знам немски и затова реших , че е грешка. Благодаря ти много. Дано не е нещо притеснително, че днес съм с колата и се притеснявах дали да е карам ... В събота ще отида на сериз да е закачат на компютър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #7 Отговорено 8 Декември, 2017 От тук : Опитайте да промените езика на таблото : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове