asene10 2 #1 Публикувано 5 Декември, 2017 Здравейте от няколко дни имам следния проблем при затворена врата работи колата и при натискане на бутона за подгрев на задния прозорец и се отключва задния прозорец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #2 Отговорено 5 Декември, 2017 А като натиснеш бутона за задният прозорец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asene10 2 #3 Отговорено 6 Декември, 2017 Пак са отваря той си работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #4 Отговорено 6 Декември, 2017 Имаш някъде умасени кабели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asene10 2 #5 Отговорено 6 Декември, 2017 Ще проверя от вратата дет излизат кабелите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
berberian 8 #6 Отговорено 10 Декември, 2017 На 6.12.2017 г. at 10:03, Тони Паскалев написа: Имаш някъде омасени кабели. сто процента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #7 Отговорено 11 Декември, 2017 Пък аз имам проблем със предна дясна врата със кабелите, прозореца и говорителя отказаха да работят. Ще търся ел.сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове