ozonbg 1 #1 Публикувано 11 Април, 2007 цък Аз принципно си търся сивик 5-та генерация, но понеже 4-ките са с по-ниски цени се заглеждам и там. Въпроса ми е струва ли си да купя такава вместо да изчакам някой друг месец, докато събера парите за 5-ца. Добри ли са моделите от тази генерация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 11 Април, 2007 ма това което си ни посочил не е 4ген. а 3та а по темата на мен ми харесват 4ген. а и има на достъпни цени 1.6л Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #3 Отговорено 11 Април, 2007 както си личи не съм много запознат с различните генерации, мерси за поправката Конкретно какво мислите за колата, която съм посочил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #4 Отговорено 11 Април, 2007 Аз карах такава 4 години и съм много доволен от нея, само смяна на консумативи и каране. Иначе конкретно за тази немога да ти кажа, трябва да се види от доверен майстор и ако състоянието и си заслужава парите и ако това ти е лимита я взимай. Според мен ще може да се прави и коментар по цената. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ozonbg #5 Отговорено 11 Април, 2007 Това за доверения майстор не го виждам като опция(не познавам такъв), разчитам да науча повече за колите от форум като този(благодаря че ви има) и сам на място ако успея да направя преценка за изпрвността им. Понеже съм от Бургас, а колите са навсякъде другаде но не и тук, като гледам най-много има във Враца а там един човек не познавам. Та избора ми ще е явно на късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #6 Отговорено 11 Април, 2007 Това за доверения майстор не го виждам като опция(не познавам такъв), разчитам да науча повече за колите от форум като този(благодаря че ви има) и сам на място ако успея да направя преценка за изпрвността им. Понеже съм от Бургас, а колите са навсякъде другаде но не и тук, като гледам най-много има във Враца а там един човек не познавам. Та избора ми ще е явно на късмет.Може да помолим някой колега от Пловдив да я види и да каже мнение да ли си заслужава колата и ако има за какво да се ходи до там да ти предложат майстор, пък и на място може да ти даде съвет, но моя съвет е да не бързаш и да разгледаш повече коли. Ако има обяви за София вечерно време може и аз да отида да хвърля едно и ако колата е читава ще се разберем с Омбре да му я закараме да я види и дано скоро да си горд собственик на някое Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #7 Отговорено 11 Април, 2007 Колега ,първо здравей . След това ти пожелавам добре дошъл сред нас. А сега ще ти обясня малко за хондите на който си се спрял :това което си показъл на снимката е хонда civic 3 поколение с двигател ew2, 85 коня такава имах допреди 2 години ,изключително здрав автомобил ,всичко което свалях от него за смяна беше оригинално а колата беше произведена в 1987 година. За мен лично това е модела на хонда който е най здрав.(лично мнение) колата е доста пъргава ,малко харчи.Аз лично съжалявам и до ден днешен ,че я продадох. произвежда се до 1988г. Следващата генерация автомобили Хонда е 4.Такава именно карам аз ,те биват седан и хечбек. съответно и с различни като мощност двигатели .Аз лично съм адски доволен от колата . мойта е седан и е малко по тежка от хеча ,но затова пък не съм (стани да седна) колата се произвежда между 1988-1991 година след което идва ред на 5тата генерация. Тук трябва да си зададеш въпроса какво искаш да караш , имаш ли идея да я правиш бегачка ,семейна кола ли ще е , или просто превозно средство? И до колко пари може да си позволиш да дадеш за автомобил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #8 Отговорено 11 Април, 2007 tiholov мерси за предложението, може да се възползвам, допълнително ще се разберем за цената на услугата. Аз си мисля да почакам и към юли да си взема една петица, а дотогава ще проучвам обстойно какво се предлага и ще чета форума Впрочем какво ще кажете за тази, от доста време стои в мобайла:линк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #9 Отговорено 11 Април, 2007 tiholov мерси за предложението, може да се възползвам, допълнително ще се разберем за цената на услугата. Аз си мисля да почакам и към юли да си взема една петица, а дотогава ще проучвам обстойно какво се предлага и ще чета форума Впрочем какво ще кажете за тази, от доста време стои в мобайла:линкне мисля ,че това е добрия избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #10 Отговорено 11 Април, 2007 greenwater благодаря за доброжелателното посрещане и за разясненията Колата ми трябва като чисто превозно средство за градски условия и по-рядко за междуградски пътувания. Искам да е икономична и да нямам много проблеми при поддръжката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #11 Отговорено 11 Април, 2007 Събери още някой лев и направо вземи една 5-та ген. Дори може да помислиш за д13б2 мотор-супер е за градска кола ,тъкмо и са по-евтини от 1,5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blackw #12 Отговорено 11 Април, 2007 Тази черната сигурно е инвалидна. Иначе в сравнение с другата за 1000 лева разлика небих се замислил. Съвета ми е по добре събери още някой лев и се мятай на 5 генерация или CRX. По нова кола по малко ядове после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #13 Отговорено 11 Април, 2007 значи по въпроса за мошноста може да се поспори. и аз когато се регистрирах тук нямах представа ,че както повечето тук ще откача ,на тема Бързи и Яростни.Карах си 3г телевизорче изкърпено направено едно малко бижу и даже не знаех ,че има хонда форум защото в интерес на истината мислех ,че само Рено имат форум защото постоянно се развалят (да ме прощават колегите с рендетата) обаче тук всеки говори за гонки за изходящи колектори за спортни филтри и ............... аз прихванах .Така ,че всички Хонди са икономични . Обаче по добре е да има някой под капака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA LEGEND #14 Отговорено 11 Април, 2007 Колега,не знам как не виждаш,че и на двете коли им е взета душата от някакви селски гъзари. Като купуваш кола не гледай да е накичена с вежди,затъмнени стъкла,спортни педали и т.н.,защото това е явен знак ,че не е пазена,а е карана като на Монца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwater #15 Отговорено 11 Април, 2007 Колега,не знам как не виждаш,че и на двете коли им е взета душата от някакви селски гъзари. Като купуваш кола не гледай да е накичена с вежди,затъмнени стъкла,спортни педали и т.н.,защото това е явен знак ,че не е пазена,а е карана като на Монца. А б с о л ю т н о си п р а в . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #16 Отговорено 11 Април, 2007 10х отново за съветите, ще са ми от полза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове