Jump to content
ozonbg

Какво ще кажете

Recommended Posts

цък Аз принципно си търся сивик 5-та генерация, но понеже 4-ките са с по-ниски цени се заглеждам и там. Въпроса ми е струва ли си да купя такава вместо да изчакам някой друг месец, докато събера парите за 5-ца. Добри ли са моделите от тази генерация?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ма това което си ни посочил не е 4ген. а 3та :) а по темата на мен ми харесват 4ген. а и има на достъпни цени 1.6л

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както си личи не съм много запознат с различните генерации, мерси за поправката :) Конкретно какво мислите за колата, която съм посочил?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карах такава 4 години и съм много доволен от нея, само смяна на консумативи и каране. Иначе конкретно за тази немога да ти кажа, трябва да се види от доверен майстор и ако състоянието и си заслужава парите и ако това ти е лимита я взимай. Според мен ще може да се прави и коментар по цената. Успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ozonbg

Това за доверения майстор не го виждам като опция(не познавам такъв), разчитам да науча повече за колите от форум като този(благодаря че ви има) и сам на място ако успея да направя преценка за изпрвността им. Понеже съм от Бургас, а колите са навсякъде другаде но не и тук, като гледам най-много има във Враца а там един човек не познавам. Та избора ми ще е явно на късмет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за доверения майстор не го виждам като опция(не познавам такъв), разчитам да науча повече за колите от форум като този(благодаря че ви има) и сам на място ако успея да направя преценка за изпрвността им. Понеже съм от Бургас, а колите са навсякъде другаде но не и тук, като гледам най-много има във Враца а там един човек не познавам. Та избора ми ще е явно на късмет.

Може да помолим някой колега от Пловдив да я види и да каже мнение да ли си заслужава колата и ако има за какво да се ходи до там да ти предложат майстор, пък и на място може да ти даде съвет, но моя съвет е да не бързаш и да разгледаш повече коли. Ако има обяви за София вечерно време може и аз да отида да хвърля едно и ако колата е читава ще се разберем с Омбре да му я закараме да я види и дано скоро да си горд собственик на някое Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ,първо здравей . След това ти пожелавам добре дошъл сред нас. А сега ще ти обясня малко за хондите на който си се спрял :това което си показъл на снимката е хонда civic 3 поколение с двигател ew2, 85 коня такава имах допреди 2 години ,изключително здрав автомобил ,всичко което свалях от него за смяна беше оригинално а колата беше произведена в 1987 година. За мен лично това е модела на хонда който е най здрав.(лично мнение) колата е доста пъргава ,малко харчи.Аз лично съжалявам и до ден днешен ,че я продадох. :)произвежда се до 1988г. Следващата генерация автомобили Хонда е 4.Такава именно карам аз ,те биват седан и хечбек. съответно и с различни като мощност двигатели .Аз лично съм адски доволен от колата . мойта е седан и е малко по тежка от хеча ,но затова пък не съм (стани да седна) ;) колата се произвежда между 1988-1991 година след което идва ред на 5тата генерация. Тук трябва да си зададеш въпроса какво искаш да караш , имаш ли идея да я правиш бегачка ,семейна кола ли ще е , или просто превозно средство? И до колко пари може да си позволиш да дадеш за автомобил?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

tiholov мерси за предложението, може да се възползвам, допълнително ще се разберем за цената на услугата. Аз си мисля да почакам и към юли да си взема една петица, а дотогава ще проучвам обстойно какво се предлага и ще чета форума :) Впрочем какво ще кажете за тази, от доста време стои в мобайла:линк

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

tiholov мерси за предложението, може да се възползвам, допълнително ще се разберем за цената на услугата. Аз си мисля да почакам и към юли да си взема една петица, а дотогава ще проучвам обстойно какво се предлага и ще чета форума :) Впрочем какво ще кажете за тази, от доста време стои в мобайла:линк

не мисля ,че това е добрия избор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

greenwater благодаря за доброжелателното посрещане и за разясненията :)Колата ми трябва като чисто превозно средство за градски условия и по-рядко за междуградски пътувания. Искам да е икономична и да нямам много проблеми при поддръжката. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Събери още някой лев и направо вземи една 5-та ген. :) Дори може да помислиш за д13б2 мотор-супер е за градска кола ,тъкмо и са по-евтини от 1,5 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Тази черната сигурно е инвалидна. Иначе в сравнение с другата за 1000 лева разлика небих се замислил. Съвета ми е по добре събери още някой лев и се мятай на 5 генерация или CRX. По нова кола по малко ядове после :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи по въпроса за мошноста може да се поспори. и аз когато се регистрирах тук нямах представа ,че както повечето тук ще откача ,на тема Бързи и Яростни.Карах си 3г телевизорче изкърпено направено едно малко бижу и даже не знаех ,че има хонда форум защото в интерес на истината мислех ,че само Рено имат форум защото постоянно се развалят (да ме прощават колегите с рендетата) обаче тук всеки говори за гонки за изходящи колектори за спортни филтри и ............... аз прихванах .Така ,че всички Хонди са икономични . Обаче по добре е да има някой под капака. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA LEGEND

Колега,не знам как не виждаш,че и на двете коли им е взета душата от някакви селски гъзари. :) Като купуваш кола не гледай да е накичена с вежди,затъмнени стъкла,спортни педали и т.н.,защото това е явен знак ,че не е пазена,а е карана като на Монца. ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwater

Колега,не знам как не виждаш,че и на двете коли им е взета душата от някакви селски гъзари. :) Като купуваш кола не гледай да е накичена с вежди,затъмнени стъкла,спортни педали и т.н.,защото това е явен знак ,че не е пазена,а е карана като на Монца. ;);)

:) А б с о л ю т н о си п р а в .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10х отново за съветите, ще са ми от полза :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...