Васил Димитров 21 #1 Публикувано 28 Октомври, 2017 (Редактирано) Здравейте и добре заварили! Имам два въпроса като притежател на honda jazz 2003 година т.е.преди фейс лифт. Моята кола е на 166 000 км.и волана от горната лява страна(вероятно,мястото където го държа най-много) е изключително много изтъркан и захабен,буквално тези милки дупчици,който ги има по останалата част на волана отдавна не съществуват.Това ми създава неприятното чувство,че карам стара и амортизирана кола,а всъщност в нея има още много живот да се надявам. Забелязвам,че волана на honda civic 7 генерация преди фейс лифт т.е.до края на 2003 година е абсолютно същия,само че изработен от много по-различен материал наподобяващ кожа,който е много по приятен при употреба и не търпи подобно преждевременно износване. Въпросът ми е съвместими ли са двата? Ако никой не е правил подобна размяна на волани искам да попитам мога ли отнякъде да извадя информация за броя на шлиците,евентуално размера между тях за да отида в някоя морга да меря,броя и да преценя дали съвпадат? Буксата на двата еднаква ли е? Вторият ми въпрос е: Огледалата на моята кола са с цвета на купето-в случая сини и в основата си боята е олющена,паднала,както на повечето или даже всички такива,които съм виждал! Някой решил ли е този проблем без автобояджия и как? Трудно ли се свалят въпросните огледала ако няма друг начин за решение на проблема за да ги занеса на бояджия? Благодаря на отзовалите се и поздрави с пожелания за милиони безаварийни киломенри! Редактирано 28 Октомври, 2017 от Васил Димитров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове