shiderovvn 0 #1 Публикувано 22 Октомври, 2017 Здрасти, колеги! Може ли да ми кажете кодовете на двигателите на Honda Prelude 4-та генерация и 5-та генерация, тези които са 133 к.с. Също така моля да изкажете колкото се може повече за двете коли: бързи ли са, като за нов шофьор, надеждни ли са, скъпи ли са за поддръжка и всичко което ви дойде на ум. Ще се радвам на колкото се може повече отзиви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #2 Отговорено 22 Октомври, 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MarkonyJR 4 #3 Отговорено 23 Октомври, 2017 F20A4 e мотора колега за 4та и 5та. Като нов/млад шофьор, с първа кола - прелюд 5та ген, с този мотор, мога да кажа, че вървежа е стабилен и мнението, което ще споделя, ще е конкретно за 5та. На първо място мисля, че трябва да се гледа купето дали е здраво, слабо място им са задните калници, гният доста, най-добре да ги опипаш с ръка отвътре, друго слабо място е шибедаха, ако отводнителните канали са се запушили, тече на задните седалки, уплътнението на багажника също пропуска и задържа влага, киреч и гние покрай него, ако не е почиствано от мръсотията. Горят масло, ако не им е сменяно навреме . Ако е само на бензин колата, разходът на къси разстояния в града може да стресне някой хора, но извън градско е приемлив. Спирачките са още едно слабо място, ако собственика ги е пренебрагвал и не е раздвиждал водачите поне веднъж на година шансът е, че са блокирали и ще има ядове. Доколкото знам купето на 5тата генерация са го направили значително по- здраво от 4та ген, както и 4та ген с еърбег доста по-трудно се намира от 5та с такъв, предполагам е от значение за млад шофьор. Това се сещам до момента, ако те интересува нещо друго, по-конкретно питай. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shiderovvn 0 #4 Отговорено 23 Октомври, 2017 (Редактирано) Страхотен си, много благодаря. Изпратено от моят Lenovo K33a48 с помощта на Tapatalk Редактирано 15 Юни, 2018 от dindin Предходно мнение не се цитира. Не е сложно, даже е близко до акъла... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодорка 1 #5 Отговорено 15 Юни, 2018 Здравейте колеги, Купих на синът ми Хонда Прелюд 5, но има доста външни забележки и искам по-фрапиращите да ги оправя преди да му я дам да я кара.Може ли някой да ми помогне да намеря задна броня за нея, тъй като е спукана частично ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове