JDM* 0 #1 Публикувано 22 Октомври, 2017 Има ли регулируеми пружини за нашите автомобили и ако има, къде мога да намеря ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 22 Октомври, 2017 Има в един казанлъшки сайт регулируемо окачване за седма - амортисьори и пружини. Бях ги гледал за около 500 предни и задни. Като се има предвид цената на предните (под 150 лв за брой трудно се намират),човек би се замислил. Мен даже ме е яд, че нямаше такива когато сменях задните амортисьори (по спомен 100 лв.за брой). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM* 0 #3 Отговорено 26 Декември, 2017 как е сайта колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
b16poweR 4 #4 Отговорено 26 Декември, 2017 казанлъшкия сайт е кз-тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM* 0 #5 Отговорено 27 Декември, 2017 мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M. Bonev 1 #6 Отговорено 9 Ноември, 2021 (Редактирано) Да съживя малко темата, понеже искам да сменям окачването. Проблема ми е че като минавам през вдлъбнати по пътя или легнали полицаи или просто някакви неравности, дупки доста често отпред сякаш се свиват докрай пружинете и направо ме заболява сърцето. Особено ако кача още 1, 2ма човека с мен, трябва на полусъединител да минавам легналите полицаи, които с други коли минавам спокойно с 30км/ч. Като цяло не ми харесва как вози, предпочитам да е твърдо ама поне да не се свива докрай и да не блъска така. Какво бихте ме посъветвали, какво окачване сте сменяли вие най-вече предно? Тези регулируемите от казанлък излизат най бюджетно ако сменям амортисьор и пружини отпред и отзад. Дайте мнения и впечатления, благодаря! Редактирано 9 Ноември, 2021 от M. Bonev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове