eklipze 1 #1 Публикувано 18 Октомври, 2017 Здравейте, Продавам следните части: 1. Глава от D14Z2 - свалена преди два месеца от личния ми автомобил, който карам от 3 години. Смятам, че е в много добро състояние. Цена - 100 лв. 2. Компютър PHX OBD2b - отново свален от моята кола. Цена - 40 лв. 3. Компютър P1J OBD1 - има чип, купуван е от fena. Аналог е на P06, ако не се лъжа и могат да му се добавят елементите, за да подкара и VTEC. Цена - 140 лв. 4. Делко OBD1 - модела е TD-41U, което е от D15B7. Както се вижда от снимките, има нужда от нова дистрибуторна капачка. Не съм го тествал, беше ми останало резерва. Цена - 60 лв. 5. Делко OBD2b - свалено от моята кола (D14Z2), тествано и работи. Цена - 50 лв. 6. Изпускателен колектор от D14 - има и топлинен щит, който забравих да снимам. Цена - 40 лв. 7. Всмукателен колектор от D14 - продавам го необорудвам, така както се вижда на снимките или мога да добавя горивната рейка и стоковите инжектори, за цената ще се разберем. Може и по отделно, ако на някой му трябват само инжектори примерно. Цена - 20 лв. 8. Тампони за задните долни носачи 52370-SH3-000 - чисто нови, китайски. Не издържат много, по-скоро са за някой, който му трябват да закрепи положението. Цена - 15 лв. 9. Стокови пружини от 6та генерация хечбек - стандартна височина, не са рязани. Цена - 40 лв. 10. Конзола около ръчната спирачка от 6та генерация - всички чопчета отпред за захващане са здрави. Липсва едното капаче, но там обикновено се монтира бутона за настройка на фаровете. Цена - 20 лв. 11. Преден полиуретанов лип - за 6та генерация хечбек, фейслифт модела. Боядисан е в тъмно-сиво, много добро състояние. Единствено има нормални ожулвания отдолу, няма пукнатини или сцепвания. Цена - 90 лв. Снимки на всичко изброено - https://drive.google.com/drive/folders/0B9Atp0pQd6uIRV9DOTQyOFEwVnM?usp=sharing Частите се намират във Варна. Имам и скоростна кутия S40 от D14Z2, но за нея да ми пишат само хора от Варна. Пишете на ЛС или на тел. 0887761843 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eklipze 1 #2 Отговорено 24 Ноември, 2017 5. Делко OBD2b - ПРОДАДЕНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eklipze 1 #3 Отговорено 12 Декември, 2017 Горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове