g0shh 0 #1 Публикувано 12 Октомври, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги. Мъчи ме теч на нафта от предницата (като се наведа отпред леко в дясно на предницата не точно посредата) ходих в хонда смениха ми мъркучите за излишна нафта и ТН. затягаха нещо и пак тече . Сега казаха варианта да е от гарнитури на нафтовата помпа и да се сваля и да се прави 200-300 лева ми обявиха даже нагоре май. Ако може за съвети дали да търся втора употреба помп или да ми я правят и дали има вариант от друго да е теча (четох някъде от радиатор който охлажда нафтата за обратно към резервоара) моля ви за съвети и дали някой се е сблъсквал с този проблем. Мерси . (да доуточня само като съм паркирал на улица с наклон и предницата да е по-нависоко тогава се вижда теча , но не знам наклона ли влияе или просто преди това където е капало се е насъбрало някъде по кори и ТН и тогава просто заради наклона се изсипва) Honda accord 2.2 2004 Редактирано 12 Октомври, 2017 от g0shh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 12 Октомври, 2017 Ами махни кората отдолу, качи я на канал и гледай при запален/изгасен двигател от къде е. Ако е оляно много и не личи от къде е , ще трябва първо да измиеш двг. и като изсъхне да гледаш. Тук едва ли по описание някой ще може да ти каже нещо. Проблема може да е елементарен, но в сервиза да те жулнат яко за нещо несъществуващо като виждат, че не си в час...Какъв е този сервиз, че напосоки да предполага едно след друго разни неща, докато улучат и ти плащаш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0shh 0 #3 Отговорено 12 Октомври, 2017 Ами махни кората отдолу, качи я на канал и гледай при запален/изгасен двигател от къде е. Ако е оляно много и не личи от къде е , ще трябва първо да измиеш двг. и като изсъхне да гледаш. Тук едва ли по описание някой ще може да ти каже нещо. Проблема може да е елементарен, но в сервиза да те жулнат яко за нещо несъществуващо като виждат, че не си в час...Какъв е този сервиз, че напосоки да предполага едно след друго разни неща, докато улучат и ти плащаш... в хонда Стара Загора и не са ми взимали пари до сега за намесите , но и на мен ми се струват шано . Два пъти до сега се не могат да го видят от къде е . Ще ходя до обикновен сервиз утре да разгледам (ако някой препоръча сервиз в Стара Загора ще е добре) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове