chopper1969 5 #1 Публикувано 9 Април, 2007 Здравейте фенове! моля за съвет как да си направя шофьорската седалка по удобна, аз съм 170см. но тежа 107кг. и съм доста широк не само в корема и ду...то Абе с 2 думи корав добитък съм и седалката на Сивика ми е меко казано некомфортна. Не мога да си позволя анатомична седалка от Спарко или други тунинг фирми щото не са ми по джоба. Моля за помощ и съвет как да поглезя нежните си телесни части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 9 Април, 2007 цигари и фитнес взети заедно ще ти помогнат. шегичка сега по темата ако наистина не можеш да си нагласиш седалката ,може би ще ти е по-удобна седалка от CRX или седалка на друг автомобил дето знаеш, че си получаваш удобство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #3 Отговорено 9 Април, 2007 Идеята ми беше дали няма да си пасне захвата и със седалка от друг по-комфортен модел-Акорд например, някой пробвал ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #4 Отговорено 9 Април, 2007 не съм пробвал ,но имам акорд и си ар екс и ще ги разгледам утре и ще пиша но по мой бегъл спомен няма да стане без да се препасват шейните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове