Jump to content
Jeepers

Среща Гореща В Бургас

Recommended Posts

не не точните му думи бяха както той каза в заведението хммм ние с Жоро сме като някоя гей двойка :)/след катос е видяха на апарата как са излязли :D/че после нали и киро го прекрасти от Нейчо на Гейчо :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала пичове:) Добра срещичка сте си спретнали....така като гледам не можете да се оплачете от ниска посещаемост :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата бе наистина много добра, поздравления за колегите от Бургас! Само гонките се разминаха, но и това ще стане...

Tо гонки имаше ама почти никой от срещата не дойде,явно на капани е било по добре :) Щеше да е добре да се изтърсим на гонките всичките хонди :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на срещата бях с едно аверче което си търсеше кола но незнаеше каква да си вземе.След като се повози на моята и като видя колите на другите колеги и полудя.Днес се върна от софия с една 5та генерация :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на срещата бях с едно аверче което си търсеше кола но незнаеше каква да си вземе.След като се повози на моята и като видя колите на другите колеги и полудя.Днес се върна от софия с една 5та генерация :D

ами то така се тръгва ,и после ходи се отървай от тая дрога-хонда. :D да му е честита и да се похвали сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dida81

hora po cql den vi 4eta v razli4nita forumi,skoro se registrirah 6toto si vzeh i hondi4ka de,ako priemate jeni kogato se sabirate za sre6ti bih se prisaedinila kum vas! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

а от каде си?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

брех ми я покажи една снимка на колата да я видим че да ти помахаме като те видим :P аз карам прелюда с оранжевите пламаци

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dida81

брех ми я покажи една снимка на колата да я видим че да ти помахаме като те видим :P аз карам прелюда с оранжевите пламаци

[/quote

ами колата ми е сервиза наХОНДА момента 4акам да ми се обадят да си я прибера.Предполагам 4е утре 6те ми се обадят 6те я снимам и 6те я пратя..............а ина4е е син металик "95-а А 47 67 КА..................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахаха пук може и да си направите по ранна среща :P така два сивика да ги опознайте :P жалко че съм с прелюд можеше да ги опознаем 3те коли ина4е :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

брех ми я покажи една снимка на колата да я видим че да ти помахаме като те видим :o аз карам прелюда с оранжевите пламаци

[/quote

ами колата ми е сервиза наХОНДА момента 4акам да ми се обадят да си я прибера.Предполагам 4е утре 6те ми се обадят 6те я снимам и 6те я пратя..............а ина4е е син металик "95-а А 47 67 КА..................

ама ми прати и снимка на теб че да не те подминаваме ;)

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колите са си коли,ама хормоните са си хормони...Все пак хора сме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колите са си коли,ама хормоните са си хормони...Все пак хора сме

има не6то такова май :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...