Друмев 4 #1 Публикувано 11 Септември, 2017 Здравейте, интересува ме от по запознатите, как да позасиля моята Хонда? Не ми се занимава с турбо проект, понеже качествените изпълнения са много време, нерви, пари и настройка и помощ от хора които знаят какво правят, което ми се струва невъзможно. Та говорим за засилване на атмосферен Ф20Б7 147 к.с. по друг начин .... Смяна на генерация и тем подобно. Не знам как и какво, затова питам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dannikolov93 0 #2 Отговорено 13 Септември, 2017 Колега, една кола за да върви повече и трябва да поглъща повече студен въздух.. в същото време по бързо да изкарва изгорелите газове.. Демек един интейк който да дърпа от някъде студен въздух.. и един спортен колектор 4-2-1 с една права тръба.. Също така си изчисти егр клапана и втек клапана.. това мисля да правя и аз.. обаче моя е много по спънат.. и мисля да сменям глава с всмукателен и изпускателен и след тва една настрйчица. та може и да тръгне да върви.. успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V4st*r 13 #3 Отговорено 8 Ноември, 2017 Защо не пробваш с чип? 600 лв и става на 160 к.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове