BaiJack 4 #1 Публикувано 3 Септември, 2017 Здравейте колеги Почти съм собственик на Accord 2.2 i-CTDI 2007г. И имам няколко въпроса. Какво масло ще ми трябва... знам, че има специално на Хонда (и колко литра). Филтрите също ли са на Хонда? Друг въпрос: Как мога да инсталирам BG карта на навигацията. И има ли начин да се пуска музика през bluetooth или AUX, USB? ПС: За сега няма да сменям ролки и верига, това евентуално на пролет, ако има нужда. Двигателят работи тихо и не се чува шум на ролки или нещо странично. В сервизната книжка колата редовно е постъпвала в сервиз на Хонда, последно през март 2017 ( до колко е вярно не знам ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOA1985 7 #2 Отговорено 3 Септември, 2017 За навигацията си купуваш диск за Бг от ОЛХ. За маслото и аз не разбрах с какво се кара. Тук се води голям спор с тези масла. Явно всеки препоръчва това с което кара. Виж по каталог какво масло дават и карай с него. P.S в профила си напиши какво караш. Че на мен ми направиха Забележка ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaiJack 4 #3 Отговорено 3 Септември, 2017 За навигацията ми е ясно вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радостин Георгиев 5 #4 Отговорено 3 Септември, 2017 Питал съм един приятел които работише в ХОНДА и тои ми каза , че маслото за хонда е или ENEOS или CASTROL......Дори и да си купиш оригинално масло на което пише ХОНДА...течността вътре ще е ENEOS или CASTROL. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaiJack 4 #5 Отговорено 3 Септември, 2017 А маслото 0W30 ли е? И колко литра са необходими? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радостин Георгиев 5 #6 Отговорено 4 Септември, 2017 Пробваи с 0W30 за литри мисля, че 5 ще стигнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #7 Отговорено 4 Септември, 2017 Шест литра ще ти трябват - толкова събира. 0w30 е оригиналното масло и по препоръка на производителя. Някой карат с 5w30, 5w40, но според мен 0w30 е най-добре. Вероятно имаш и ДПФ филтър и с това също трябва да се съобразиш. Маслото можеш да си поръчаш и от общите поръчки, примерно това: https://www.ato24.de/de/castrol-edge-professional-h-c2-0w-30-honda-1-l.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaiJack 4 #8 Отговорено 4 Септември, 2017 Благодаря много колега. Мисля, че няма ДПФ филтър... имам блед спомен, че това ми каза продавача. А от България не може ли да се поръча? Това май е същото https://maxcar.bg/avtomobilni-masla?gclid=CjwKEAjw87PNBRDA_rHbypeJmFkSJADRcAivh8wZKW9ExPTwE13072C_-wHP_rGvVNrYPAkTQsxs-xoCDknw_wcB#!/proizvoditel-castrol/kolichestvo-1l-5l/viskozitet-0w30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #9 Отговорено 4 Септември, 2017 Може и от БГ. Линка който си дал не е същото масло. Нама го Н, което означава разработено съвместно с Honda и на еткета си пише Honda. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaiJack 4 #10 Отговорено 5 Септември, 2017 Видях малко по-късно, че има разлика. За сега се спрях на това -> https://topoil.bg/mobil-1-esp-formula-5w30-5l Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове