chopper1969 5 #1 Публикувано 8 Април, 2007 Има винтове за регулиране но трябва да махнеш кората. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jonini 0 #2 Отговорено 8 Април, 2007 Свалял съм кората три пъти и никакви винтове не намерих! Чудя се дали проблема не е в самата гума. Ако някой може нека пусне някакви снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #3 Отговорено 8 Април, 2007 (Редактирано) Значи , стъклото ти излиза от каналите и за това ти прави проблем, Имам документация и ще я поразровя за да мога да ти помогна, ще се постарая да кача и снимка. Редактирано 8 Април, 2007 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #4 Отговорено 9 Април, 2007 Kолега нищо немога да разбера от тая схема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest marcinqra #5 Отговорено 10 Април, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #6 Отговорено 10 Април, 2007 да има винтове за регулиране - и моя го правеше номера с излизането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #7 Отговорено 10 Април, 2007 Има винтове, вгледай се в схемата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest todor petrov #8 Отговорено 11 Април, 2007 (Редактирано) еи аз имах същия проблем и като видях рисунката на колегата по горе си свалих кората и верно има такова болтче, расхлабих го и го мръднах на долу и пак го стегнах и проблема се оправи, значи като го буташ болчето на долу стклото се мести с наклон на зад и обратното значи ако ти ислиза стъклото от задното уплътнение трябва да се бутне болтчето на долу Редактирано 11 Април, 2007 от todor petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове