revenue 32 #1 Публикувано 19 Юли, 2017 (Редактирано) Здравейте, Наскоро смених ксеноновите фарове. Карах извънградско вечерта и имах чувството, че светят малко високо. Прави ли се стандартно реглаж на ксенонови фарове след смяна, защото знам че се регулират автоматично по височина? Взех ги от Cox Motor имаше малко кореспондеция от коя страна ми е волана и ми пратиха за left hand drive. Това трябва да са правилните, но ме гони параноя, че левия фар свети мъничко по високо. Има ли маркировки с които да разбера за коя дирекция е монтирания фар? Благодаря Редактирано 19 Юли, 2017 от revenue Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mafyata 9 #2 Отговорено 22 Юли, 2017 Можеш да разбереш като спреш срещу стена и фара прави черта като тази ___/ ___/ Моите светят така и са оригиналните. За реглаж вземаш една отвертка и си ги правиш , не е сложно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #3 Отговорено 2 Август, 2017 Точно по този начин се очертава светлината за щастие. Аз имах идея, че фаровете светят на различна височина и наистина левия светеше повече, но се оказа, че просто има нужда от реглаж. Имате ли идея къде мога да намеря сервизно ръководство? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 2 Август, 2017 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=102600 Вече почвам да се дразня. Темата е маркирана като важна ! Колеги, само собствените си постове, теми и отговори в тях ли четете?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #5 Отговорено 7 Август, 2017 Благодаря! Търсих ама намерих теми за сервизно ръководство за седан версията, но може да съм използвал грешни ключови думи. Пропуснал съм тази тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове