bobo_nz 0 #1 Публикувано 19 Юли, 2017 Здравейте, колата е Honda Cr-v 2.2 140к.с. дизел 2007г. и имам следните 2 проблема : - чува се едно странно скърцане при завой на дясно (само на дясно) казаха ми че може да е от тмпона смених тампона беше спряло сега пак се появи - колата бие на дясно като карам (това след рециклирана рейка и помпа и реглаж) това нз дали има общо с първия проблеми но ми се струва че може да е свързано. Също ако може да препоръчате някои които разбира от тези Хонди който може да помогне по тез проблеми. Благодаря, предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #2 Отговорено 20 Юли, 2017 Колега , скърцането най-вероятно е от шарнирен болт! Вдигни колелото едно по едно (предните) и виж има ли луфт в гумата! Аз залагам на шарнир! Предполагам след като се намокри спира! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #3 Отговорено 20 Юли, 2017 За биенето ходи на реглаж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo_nz 0 #4 Отговорено 20 Юли, 2017 Супер, мерси за шарнирния болт ще проверя още довечера. А относно реглажа оня ден ми я върнаха от сервиза след рециклирането на рейката и помпата и бяха и направили и реглаж и пак си бие на дясно и преди това пак си биеше уж с тея рециклирания трябваше да се управи ама ... уви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #5 Отговорено 21 Юли, 2017 Виж първо шарнирния болт за луфт , а после може пак на реглаж, но да си там и да гледаш какво правят + разпечатка после на съосието! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #6 Отговорено 21 Юли, 2017 Пиши какво е станало, ако има луфт той ще е съвсем малък 2-3 мм да бяга гумата (освен ако не е много разбит). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo_nz 0 #7 Отговорено 21 Юли, 2017 Здрасти, снощи дигах колата и гледах раздрусах не видях да има луфт, ама ще ида при някои да я види че може аз да не съм го усетил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #8 Отговорено 24 Юли, 2017 Колега Bobo, какво стана с колата - видяха ли я? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valchera 0 #9 Отговорено 5 Ноември, 2017 Здравеите. Нов съм.Кухонпих си хонда cr v 2007 год.и имам проблем.При остър завой наляво или надясно започва вибрация или тътен. Незнам какво да правя.Четох тук там и мисля че е маслото на дефиренцяла . Ако можете помогнете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове