civicgonemad 60 #1 Публикувано 29 Юни, 2017 Кой не знае Пловдив и кой не е чувал как тук автокъщите не познават парите и побългаряват на макс... Какъв е случая:Купих си аз кола от горепосочената авто къща преди около 5 месеца... Колата е Фиат. Моля сега не питайте що пиша в Хонда форума за Фиат . В тази автокъща се продава предимно Хонда, Фиат, Тойота и Опел. Има си от всичко общо взето. Цените им не са никак ниски. Имат си сервиз. В този сервиз се въртят километражи и то с големи числа. При престоя ми там- около 20 минути в сервиза имаше един джаз на, който дори не скриха, че му въртят километража. Тоя Джаз беше на 390 000 и за 10 минути го направиха на 190 000. И хич не им дреме, че аз съм там клиент и ще видя кво става. Ta... Колата (Фиата) се оказа побългарявана ама побългарявана. Таблото омазано с боя за обувки, седалката срязана задари датчика на еърбега и той побългаряван, Еърбега тип "завеса" който пази от станичен удар не побългарен, а Омазан до неузнаваемост със някакво лепило и силикон. Пискали жици за задната брава да може да се отваря, Колата беше грешно зацепена. Не стига, омазаното с боя табло ами намазали и бутоните по купето с нещо което даже разредител не го бута... Та пазарихмея вече и "Айде оставия ще ти сменим маслото и филтрите. Ще ти ги дадем с отстъпка! " Бяха сложили на Лики-Моли молибденовата боза с воскозитет 10/40... Филтрите оригинални напълно КИТАЙСКИ... И се оказа, че цената е 110лв с труд и отстъпки. Леле...Но с лесното до тук. Бяха си отишли 4-те дюзи. Дебитомер-а , който уж бил нов и гарантирали. То беше лутане то беше маене лъжи и обещания... Най-инересното е , че като почнах да ходя по сервизи всички ги знаеха що за измамници са ... Тея хора се хвалят, че са 25 години на пазара и че имат голям престиж и кредит на доверие... Дрън дрън дрън... Бягайте на далеч. Наистина имат доста японски коли при тях. Внимавайте! В никой форум не успях да намеря теми за тях. Ще питате защо я взех...? Дадаха я на добра цена и наистина не можах да забележа всичките тея процедури, който са правили по нея. Но пък интересно, че колата сега е доста добре, но в нея потънаха 1500лв освен платената цена. Буквално потънаха. Пазате се! Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове