Jump to content
dimy

проблем с вода

Recommended Posts

след като си смених стоповете багажника ми се пълни с вода ;) и редовно ми гори 3-тия стопстава въпрос за 6-то купе :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след като си смених стоповете багажника ми се пълни с вода ;) и редовно ми гори 3-тия стопстава въпрос за 6-то купе :hondarulez:

На тъмно накарай някой да ти свети отвън,а ти гледай от вътре.... да хванеш каде зяпа стопа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

веж дали стоповете са легнали добре. мойте се наложи да им режа малко крачетата че нещо не лягаха хубаво. Виж дали и при теб е така. Трябва да прилягат по задните калници. Дай снимки ако имаш. Да не ти е протекъл спойлера от некаде та само третия стоп да гори?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

веж дали стоповете са легнали добре. мойте се наложи да им режа малко крачетата че нещо не лягаха хубаво. Виж дали и при теб е така. Трябва да прилягат по задните калници. Дай снимки ако имаш. Да не ти е протекъл спойлера от некаде та само третия стоп да гори?!?

ми спойлер нямам а 3-тия стоп е вътре в купето :hondarulez: снимки утре на светло ще направя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да не би да не си сложил дунапренените уплътнения?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

гаранция че влиза от фугите на стоповете замажи ги със силикон хубаво и си готов

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...