dimy 24 #1 Публикувано 5 Април, 2007 след като си смених стоповете багажника ми се пълни с вода и редовно ми гори 3-тия стопстава въпрос за 6-то купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 5 Април, 2007 след като си смених стоповете багажника ми се пълни с вода и редовно ми гори 3-тия стопстава въпрос за 6-то купе На тъмно накарай някой да ти свети отвън,а ти гледай от вътре.... да хванеш каде зяпа стопа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 5 Април, 2007 веж дали стоповете са легнали добре. мойте се наложи да им режа малко крачетата че нещо не лягаха хубаво. Виж дали и при теб е така. Трябва да прилягат по задните калници. Дай снимки ако имаш. Да не ти е протекъл спойлера от некаде та само третия стоп да гори?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #4 Отговорено 5 Април, 2007 веж дали стоповете са легнали добре. мойте се наложи да им режа малко крачетата че нещо не лягаха хубаво. Виж дали и при теб е така. Трябва да прилягат по задните калници. Дай снимки ако имаш. Да не ти е протекъл спойлера от некаде та само третия стоп да гори?!?ми спойлер нямам а 3-тия стоп е вътре в купето снимки утре на светло ще направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 5 Април, 2007 да не би да не си сложил дунапренените уплътнения?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #6 Отговорено 7 Април, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #7 Отговорено 7 Април, 2007 гаранция че влиза от фугите на стоповете замажи ги със силикон хубаво и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове