darius 922 #1 Публикувано 5 Април, 2007 Много яко клипче,за съжаление не е на ХОНДА...ама си заслужаваТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwater #2 Отговорено 5 Април, 2007 аз съм гледал такова на Хонда ,но за сажаление не помня каде .иначе е яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERODECK #3 Отговорено 5 Април, 2007 Качеството е доста НЕ задоволително,но много добре е направено.Мазането на гърбиците ме впечатли най-много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbull 0 #4 Отговорено 6 Април, 2007 Страшно клипче а ако случайно някой знае и за хонда ще е COOL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 6 Април, 2007 Страшно клипче а ако случайно някой знае и за хонда ще е COOLИма такова клипче и за V-tec в същия сайт. За съжаление сега немога да го намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pitbull #6 Отговорено 6 Април, 2007 Още едно клипче има тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове