kurti7912 14 #1 Публикувано 17 Юни, 2017 По снимките, които съм виждал изглеждат еднакво, но все пак, ако някои се е сблъсквал на практика да пише и дали има смисъл да поправям моя или да взема на риск друг , защото за ремонт искат 130, а втора ръка са между 60- 90, които намирам, без значение дали е 6 или 7 генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 17 Юни, 2017 Изглеждащите еднакво са поне 10 модела.Вадиш си от номера на рамата твоя модел и търсиш по него.Съвпадения могат да ти излязат даже от Акорд и ЦРВ. Компресор от морга 90% е за ремонт ако не е съхраняван правилно,а тук няма една морга ,която да го прави. 130 лв за смяна осово уплътнение е добра цена.В София взимат по 200 .В провинцията цените започват от 100-на лв. В тях имаш 60 лв части и консумативи.Нов компресор е около 1100 лв 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #3 Отговорено 17 Юни, 2017 Благодаря, Markony, а за нов и дума не може да става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki50 10 #4 Отговорено 21 Юни, 2017 Извинявам се че пиша в твоята тема,аз съм с 6-та генерация.Значи взех комплект клима от една ударена,монтаж ,пълнене и работи ,обаче от компресора има един неприятен шум,като го изключа климата шума чуствително намалява ,но пак звука не ми харесва.Знам как работеше кола преди монтирането на климата,ясно е че ремъка минава през компресора и той върти и когато не е пуснат.Маркони,какви са тия цени на нови,те колите целите са толкова?!Не може ли проблема да е в лагер или нещо друго?Какво дефектира в тия компресори?Дали мога да го карам с тоя шум докато тотално се строши? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARTU 1 #5 Отговорено 14 Юли, 2017 С шум може да го караш, но компресора започва да задържа и вдигаш разхода, защото тормози двигателя. До един момент, в който замине я ремък, я компресор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове