Jump to content
PoweRG

Labodoors конверсия ?

Recommended Posts

Поредната щуротия в главата ми е това, но доста малко е инфото из нета относно как и какво се прави. Някой да има или да е виждал някъде повече информация? Кое ще е по-добре да си купя цял кит от щатите или да търся как да си го изработвам сам ?А да видях че я има няколко пъти темата но няма никакъв съвет къде? как? колко? кое? и т.н.

Редактирано от PoweRG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми единствения вариант е кит от америка. Повечето се слагат на мястото на оригиналните панти с минимални интервенции върху купе или врати. Може би ще трябва да пробиеш некоя дупка. Не си прави сам защото не е лесно, поне според мен. Има някаква хидравлика която помага при вдигането на вратата. Вратата първо се отваря леко навън и после нагоре. Ако имаш паричките за нещо такова направо зимай. Най най евтините дет съм виждал бяха 800 долара там. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...... Ако имаш паричките за нещо такова направо зимай. Най най евтините дет съм виждал бяха 800 долара там. Успех!

375$ :hondarulez: Търсете универсален кит в e-bay ;) колегата "ghost" е с такъв на 5-та ген. хе4 ;) УСПЕХ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми единствения вариант е кит от америка. Повечето се слагат на мястото на оригиналните панти с минимални интервенции върху купе или врати. Може би ще трябва да пробиеш некоя дупка. Не си прави сам защото не е лесно, поне според мен. Има някаква хидравлика която помага при вдигането на вратата. Вратата първо се отваря леко навън и после нагоре. Ако имаш паричките за нещо такова направо зимай. Най най евтините дет съм виждал бяха 800 долара там. Успех!

Не е точно така колега има и европейски ТЕЗИ например ама са по скъпи, но за сметка на това по здрави или поне така сочат техните изследвания.и аз се бях запалил по това не че сега съм се разубедил, но за момента имам други неща на главата,само че аз почти направих копия на тея немските и се спрях защото се оказа че тук в БГ няма фирма която предлага необходимите амортесьори, а те са като тея на задните врати само че трябват 2100 2600N сила в зависимост от колата. свързах се и с почти всички производители които предлагат такива и ми обявиха цени от 115 (турски) до 170 евро (немски), и според мен най-удачния вариант е с GSA28-100A - 77 пауда от ondrives.com, ако решиш да си ги правиш ти. така че това е най-скъпото по самите панти другото за не повече от 100 ще го направишуспех в търсенето и да пишеш какво е станало :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли размери за тия амортисьори?То не е толкова трудно да се завъртят 2 амортисьора на струг.За бъгитата предни и задни амортисьори се праят при съседа стругар и като се надуят с румънски въздух дигат бъгито без пружини...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

dj mi6o каде си гледал тия панти за 375$.тва на пар4е ли е или за двете и как може да се пора4ат и каде.за рекс 1 ген ми трябват,дали 6те станат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната щуротия в главата ми е това, но доста малко е инфото из нета относно как и какво се прави. Някой да има или да е виждал някъде повече информация? Кое ще е по-добре да си купя цял кит от щатите или да търся как да си го изработвам сам ?А да видях че я има няколко пъти темата но няма никакъв съвет къде? как? колко? кое? и т.н.

Погледни в Мазда клуба,сега един колега си прави саморъчно МХ3-ката така и става много яко,погледни в секция СИЛОВ ТУНИНГ/Проект МХ3 2.2турбо.Ник-а на колегата е BUHALA,има снимки,видео и обяснения.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни в Мазда клуба,сега един колега си прави саморъчно МХ3-ката така и става много яко,погледни в секция СИЛОВ ТУНИНГ/Проект МХ3 2.2турбо.Ник-а на колегата е BUHALA,има снимки,видео и обяснения.Успех!
Това наистина ще е ценен ресурс на информация, стига да стигне до вратите, но след като се е хванал да го прави значи ще успее. Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

dj mi6o каде си гледал тия панти за 375$.тва на пар4е ли е или за двете и как може да се пора4ат и каде.за рекс 1 ген ми трябват,дали 6те станат?

питай колегата "ghost", той е с такива, тогава той ми прати линка и го разгледах, но сега нямам спомени :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това наистина ще е ценен ресурс на информация, стига да стигне до вратите, но след като се е хванал да го прави значи ще успее. Благодаря!
Ми той вече ги е направил май :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето малко инфо и от мен:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ето малко инфо и от мен:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Браво, а сега ако кажеш 4е ги имаш и ще се жертваш да свалиме размери да си направиме схеми4ки :)

Няма откъде да пипна оригинални такива, а е въпрос на малко 4ертежи и после яка досада на един стругаро-фрезист мой мн. добър познат и ще ги пуснеме серийно made in BG :)

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest .CiviC.

Ами за жалост нямам оригинални, но всичко се прави с опити, ще изхабим малко материал и няма начин да не стане. Амортисьорите са най-голямата мъка, но имам идея откъде да се намерат, ако сте разглабяли пералня, някои имат доста добри амортисьорчета, само ме притеснява да не са твърде стегнати.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...