ventsislav90 0 #1 Публикувано 22 Май, 2017 Наскоро закупих Хонда Сивик 2004 но предната броня е в много лошо състояние след дълго търсене намерих една и очаквам да ми бъде изпратена.Колата от която ще ми бъде свалена решетката над бронята е сменена с някаква мрежа която се е получила доста грозно искам да разбера това дали може да е проблем при монтирането на моят автомобил пряко свързана ли е бронята с тази решетка защото съм с оригиналната която си ми харесва доста.Долната решетка също е правена с тази мрежа искам да е махна и да е подменя с моята ако е възможно.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Setfan 38 #2 Отговорено 22 Май, 2017 Горната решетка която е между фароветр се отделя лесно от бронята, държи се за няколко щипки. За долната не съм сигурен. Някой друг да каже... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ventsislav90 0 #3 Отговорено 22 Май, 2017 Мисля дали може за да сложат тази мрежа да са прецакали бронята и да не мога да е захвана за моята решетка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове