slus4o© 26 #1 Публикувано 4 Април, 2007 Леле мале, виждали ли сте такова чудо бе хора, 5-та генерация седан с интериор на 6-тицата Уаааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #2 Отговорено 4 Април, 2007 подозирам, че просто продавача е излъгал със снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #3 Отговорено 4 Април, 2007 Личи си че 6-тата е бяла а не синя, освен това има ароматизатор борче, а 5-та няма такова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #4 Отговорено 4 Април, 2007 Личи си че 6-тата е бяла а не синя, освен това има ароматизатор борче, а 5-та няма такова.Що бре виж прага на 6-тата не е бяла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #5 Отговорено 4 Април, 2007 Абе незнам аз ли съм далтонист ама тоя праг го виждам зелен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 4 Април, 2007 Абе незнам аз ли съм далтонист ама тоя праг го виждам зелен Абе май на зелено бие,ама може и да е от снимката.....все пак има нещо гнило в Дания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #7 Отговорено 7 Април, 2007 (Редактирано) .....все пак има нещо гнило в Дания Той и Сивика е доста изгнил П.П. Дания? В обявата пише Берлин?!? Редактирано 7 Април, 2007 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #8 Отговорено 7 Април, 2007 .....все пак има нещо гнило в Дания Той и Сивика е доста изгнил П.П. Дания? В обявата пише Берлин?!?Просто се пошегувах цитирайки Шекспир ,ама нищо....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 8 Април, 2007 6тата и тя е зелена. Бяла е пластмасата дет е на колонката горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #10 Отговорено 8 Април, 2007 Az 6e probvam да навра таблото от 6-та в 5-та съвсем скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #11 Отговорено 2 Юни, 2008 Народе какво е това табло Обява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CIVICwarrior #12 Отговорено 2 Юни, 2008 Народе какво е това табло Обява Това много ми прилича на таблото на Мазда МХ-3, но и да не е точно този модел, съм почти сигурен, че е Мазда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ilias #13 Отговорено 2 Юни, 2008 Не е мазда, това табло е от интегра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK #14 Отговорено 2 Юни, 2008 На мен ми прилича да е от Интегра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #15 Отговорено 2 Юни, 2008 На мен ми прилича да е от Интегра Да от Интегра Е.Един приател кара такава в Щатите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #16 Отговорено 3 Юни, 2008 няма как да сложат кори на врати от 6-а ХЕЧБЕК на 5-а СЕДАН. Просто човека е дал снимки на интериора от друг модел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #17 Отговорено 3 Юни, 2008 Тоя суап на табло от интегра в сивик 5ген е много често срещат по щатските форуми Само дето последната тема, в която гледах за такъв суап не пасваше точно от страни и се режеше...Друг е въпроса, че в БГ е май невъзможно да се докопаш до такова табло....иначе за мен е много по-яко и от тва на 5та и от тва на 6та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest typeR_girl #18 Отговорено 4 Юни, 2008 Мда има измама в тази обява.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #19 Отговорено 30 Юни, 2008 възможно е ако са яхнали някой хонда и са прескочили на бързо до бъдещето да вземат само интериора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #20 Отговорено 1 Юли, 2008 Невероятна измама тва е просто ама за нас да разберем измамата горкият купувач само схте си остане сьс обеждението че изглежда така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #21 Отговорено 1 Юли, 2008 а в карайна сметка все пак може да е нямал снимки на интериора или да е бил в окаяно състояние и да е взел първото му попаднало нещо от гугъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XplodX 1 #22 Отговорено 1 Юли, 2008 това е доста честа практика в мобиле.де нарочно пускат фалшиви обяви за намялят цените за тези които си пускат колите в нетаи като видят а те много са паднали и си ги пускат на по ниска цена тоя просто не е бил много прецизен в избирането на снимките или просто се е объркал ако е имал няколко хонди и се чудил кои интериор на коя беше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #23 Отговорено 18 Декември, 2008 Йе бейби и такъв изрод ималоОбява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #24 Отговорено 18 Декември, 2008 Олеле майко, дано само задницата да не е от NSX ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartek 0 #25 Отговорено 18 Декември, 2008 Тази обява в Мобилето я гледах и аз, всичко останало си е на 5 генерация само отпред е променена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #26 Отговорено 18 Декември, 2008 няма друга такава грозотия. поне да я бяха боядисали.... мизерия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове