slus4o© 26 #1 Публикувано 4 Април, 2007 За първи път виждам толкова запазен двигател с 168.947 km пробег и 15 годишен стаж, ей на това му викам релни километри П.С. Аве да го е*а, какво ли не правих и не мога да постна линк към обявата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #2 Отговорено 4 Април, 2007 Наистина си заслужава .Да не говорим за цената... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 4 Април, 2007 Не ме сряскай така бе. Помислих че си се ударил. Иначе мотора изглежда перфектно. Тоя Германец се е грижил за него като Англичанин за моравата си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #4 Отговорено 4 Април, 2007 Ако искаш може да пуснеш всички обяви на Сивик от mobile.de в отделни теми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 923 #5 Отговорено 4 Април, 2007 Ако искаш може да пуснеш всички обяви на Сивик от mobile.de в отделни теми Или май си търсиш кола а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #6 Отговорено 4 Април, 2007 Ако искаш може да пуснеш всички обяви на Сивик от mobile.de в отделни теми Добре де закакво винаги гледате от "-" страната на нещата, аз лично не бях виждал толкова запазен двигател а и не само двигател всичко е като ново в двигателния отсек, ти лично като по познавач на Хонди виждал ли си подобна гледка на живо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #7 Отговорено 5 Април, 2007 (Редактирано) Ако искаш може да пуснеш всички обяви на Сивик от mobile.de в отделни теми Или май си търсиш кола а? В грешка си.......Едва ли ще си взема някога ударена кола най-вече Сивик И да колега виждал съм подобна гледка на живо,ако някога си измиеш мотора и ти ще я видиш Редактирано 5 Април, 2007 от MIYAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #8 Отговорено 26 Юни, 2007 Моя двигател е също толкова запазен да не кажа повече вече е на 168000 и е невероятно перфектен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове